BLOPPIS!

Intresserad av att köpa ett plagg? Lämna då en kommentar i inlägget där klädesplagget finns. Glöm inte att skriva in er mail i kommentarsrutan (namn, mail, hemsida) så att jag kan kontakta er för vidare information. Först till kvarn!

(Lämna gärna en kommentar i rutan även om det redan finns en köpare som lämnat en kommentar i fältet, har tidigare varit med om folk som lagt en kommentar men inte svarat på mail och då får nästa köpare varan.)

 

OBS! FÖR ATT SE ALLA KLÄDER/SKOR/SMYCKEN SOM ÄR TILL FÖRSÄLJNING: tryck på de olika kategorierna. Allt som finns på sidan är till försäljning och när något är sålt försvinner denna vara från sidan.

 

Fraktkostnad står köparen för, och den kan ligga på mellan 20-80 kronor (beroende på vikt och storlek på varan. Frakt för större varor som jackor och skor ligger med största sannolikhet på 60-95 kronor). Jag postar i gröna paket från Posten. Obs ingen bytesrätt.


Betalning sker via överföring till mitt bankkonto.

 

Bor du i Göteborg kan jag möta upp dig, då slipper du fraktkostnader.


Kommentarer
Postat av: Sara B

Hej! Jag kommenterade ett inlägg om randiga tights innan jag såg att du bytt blogg. Det stod på förra att kläder som inte längre fanns kvar är bortplockade från hemsidan och nu hittar jag dem inte här trots att dem finns kvar på den gamla bloggen - är dem borta då?

2012-05-20 @ 10:09:44
URL: http://annasarab.tumblr.com
Postat av: Viktoria

Hej Sara B!

Sålde av tightsen på en loppmarknad förra året så de finns tyvärr inte kvar. Dock är det som finns uppe på den här bloggen till försäljning.

2012-05-24 @ 22:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0